Update Coronavirus

Iedereen zit nu helaas weer in een onzekere tijd, kinderen moeten thuis blijven, mensen werken vanuit huis de ene winkel naar de andere winkel gaat dicht, het blijft allemaal zo onwerkelijk dat de wereld al bijna een jaar volledig op zijn kop staat.

Ook Kimmy’s voet- & handverzorging is door de lockdown zeker tot 9 februari gesloten, we hopen natuurlijk dat het eerder versoepeld word, maar tot die tijd mag ik alleen medische noodzakelijke behandelingen uitvoeren. Iedereen word voor na die tijd gebeld om weer ingepland te worden, dit doe ik pas wanneer het weer verantwoord is en ik iedereen op een eerlijke manier kan indelen. Hopende op jullie begrip. Je zult dan niet ingedeeld worden bij mij maar bij mijn vervanger of je krijgt een telefoon nummer van een andere pedicure vanwege mijn verlof die van 1 februari tot 7 juni zal duren. Maar ik neem met iedereen contact op!

Ik zelf begin vanaf 7 juni weer en zal ook in januari of februari met iedereen contact op nemen om alvast een afspraak vanaf dan in te plannen! Ik blijf tot half februari bereikbaar, daarna neemt mijn vervangende pedicure collega ook de bereikbaarheid over! Je mag natuurlijk altijd bij voetproblemen contact met mij opnemen!

Dan wil ik afsluiten met een positief woordje! Zorg allen goed voor je zelf maar ook zeker goed voor je omgeving! We staan er met zijn allen voor en zullen er ook met zijn allen weer uitkomen, laten we hopen dat dit zo snel mogelijk voorbij is en dat we hierna weer opnieuw kunnen beginnen en we allemaal positief zijn en elkaar ook zeker blijven helpen!

Houd je sterk, lieve groet Kim.