Nieuws

Hier vind je alle nieuwtjes die het hele jaar door gebeuren!

Op dit moment ben ik samen met Saskia Jonkman, schoonheidsspecialiste en ook manicure een eigen salon in het dorp aan het verbouwen! Wij hopen in juli over te kunnen gaan met onze salon, mijn adres zal dus gewijzigd worden van de Trompstraat naar de Peperstraat 8 in Aalten! Wij hebben er erg veel zin in en gaan er ook iets erg moois van maken zodat jullie binnenkort optimaal kunnen ontspannen van een groot aanbod aan behandelingen!

Houd dus de website en mijn facebook en instagram pagina in de gaten! Voor alle vorderingen.

Per Juli 2019 geld een nieuw tarief! De nieuwe prijslijst zal ik zaterdag 22 juni openbaar zetten, hier komen ook de prijzen definitief op te staan van de nagelbeugels, orthese stukjes, antidruk techniek en nagelprotheses op te staan, houd dus goed in de gaten!

Vanaf nu werk ik ook weer de woensdag ochtenden! En in de even weken werk ik nu op de donderdag in Aalten en de dinsdag bij u aan huis en in de oneven weken werk ik op donderdag in Wehl en op de dinsdag in Aalten!

30 juli 2019:

We hebben er al 2 dagen vakantie op zitten! van 29 juli tot 19 augustus zijn wij 3 weken afwezig en zullen we dus ook weinig tot niet bereikbaar zijn! Wil je toch al graag een afspraak maken voor na deze 3 weken, spreek dan de voicemail in, mail mij of maak online een afspraak!

Vanaf nu kun je via een ander systeem een afspraak inplannen, deze word gelijk doorgestuurd naar mijn agenda zodat ik weet wie en wanneer er een afspraak maakt, voor mij maar ook voor jullie super handig!

De verbouwing is op een paar kleine details na klaar! Na keihard werken mag het resultaat er zeker wezen, Peperstraat 8 is in een heel nieuw jasje gestoken en is klaar voor een nieuw avontuur, wij zullen nog een opening gaan houden, wanneer dit is vermelden wij 1 deze dagen, houd het dus in de gaten. Na mijn vakantie dus vanaf 20 augustus zal ik ook al hier mijn werkzaamheden uit gaan voeren, houd er dus rekening mee dat wanneer je een afspraak gemaakt hebt, je dus niet richting de Trompstraat gaat maar naar de Peperstraat 8.

Dan ga ik nu weer genieten van mijn vakantie, en wens ik jullie allemaal een fijne week of ook een heerlijke vakantie!

Tot snel!

Zo zag de nieuwe salon er uit, binnenkort een foto van hoe het geworden is!

18 september 2019:

We zijn alweer 4 weken volop aan het werk, ook druk bezig om alles weer op orde te krijgen. Een drukke periode dus! Ook de voorbereidingen voor onze opening aankomende zaterdag 21 september zijn in volle gang! Kom jij ook een kijkje nemen?

Daarnaast zijn Saskia en ik ook al aan het brainstormen voor de eindejaar presentjes, want ja het lijkt nog heel ver weg maar het is al zo dichtbij.

De laatste puntjes worden op de i gezet en dan is de nieuwe salon aan de Peperstraat 8 helemaal klaar, we zijn al wel met veel plezier hier aan het werk, maar de laatste kleine dingen moeten nog even gedaan worden. Maak dus ook een afspraak en ervaar zelf hoe gezellig onze nieuwe salon is!

Voor iedereen alvast een fijn weekend gewenst en ik hoop jullie snel weer te zien!

31 oktober 2019:

Morgen is het alweer 1 november en gaan we steeds meer richting de gezelligste maand van het jaar December! Daarom begin ik vanaf 1 november met een nieuwe behandeling, de winterbehandeling. Dit is een behandeling waar je helemaal bij weg kan dromen en helemaal relaxt de deur weer uit gaat. Want wie verdient dat nou niet naar zo’n drukke warme zomer en de kou die er nu weer aan zit te komen, dan verdienen de voeten en de handen toch wel even wat extra aandacht!

Rond de kerstdagen zullen er ook nog een heleboel nieuwe acties voorbij komen, daarover later meer.

Zit jij dit nou te lezen en denk je, dat lijkt me wel wat zo’n winterbehandeling, klik dan hierboven op het knopje online afspraken, hij staat vanaf nu online! hopelijk zie ik jullie dan snel weer in de salon.

Allemaal alvast een fijn weekend gewenst!

Liefs Kim

Woensdag 26 februari 2020:

Ik heb al een tijdje geen nieuwtje op de pagina gezet, dus tijd voor wat informatie en nieuwtjes!

Sinds begin januari help ik een collega die door omstandigheden tijdelijk niet kan werken door heel veel cliënten van haar over te nemen en daarvan zijn er vele ambulant (bij de cliënten thuis) daardoor ben ik wat minder vaak in de salon aanwezig! Ook neem ik sinds maart voor een andere collega ook een aantal ambulante cliënten over, dit zal allemaal tot ongeveer half april duren, daarna kom ik weer in een wat rustigere periode.

Ook heb ik deze week vakantie, tot maandag 2 maart. Ik sta dus vanaf 3 maart weer voor jullie klaar en zal ook vanaf dan weer alle telefoontjes beantwoorden.

Overige vakanties dit jaar: van 13 juni tot 22 juni, van 27 juli tot 17 augustus. Houd hier dus rekening mee, wil je graag voor de zomer nog mooi verzorgde voeten of handen, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak want ook dit zal een drukke periode worden.

Ik hoop jullie allemaal weer te mogen verwelkomen in de salon en jullie een fijne behandeling te mogen geven dit jaar! Voor nu ga ik weer een fijne vakantie houden en zie ik jullie weer vanaf 3 maart!

liefs Kim

Donderdag 25 juni.

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik hier wat op heb geplaatst, natuurlijk had ik wel een speciale pagina voor de corona aan gemaakt en heb ik jullie op die manier op de hoogte kunnen houden!

Gelukkig ben ik sinds 11 mei al weer volop aan het werk! En ik zit dan ook echt vanaf die datum elke week helemaal volgeboekt, waar ik jullie allemaal erg dankbaar voor ben! Ik heb een paar weken flink wat overuren gedraaid, maar heb besloten dat ik het wat rustiger aan ga doen als iedereen weer is geweest die zo lang heeft moeten wachten op een behandeling. Daarom heb ik mijn openingstijden aangepast, deze zijn te vinden onder het kopje openingstijden. Ik heb nu de ene week 30 behandelingsuren en de andere week 28 behandelingsuren, nog ruim genoeg om jullie allemaal te kunnen helpen! Wel zit ik door hele erge drukte snel vol en kan ik niet iedereen gelijk helpen en kan daar soms 2 weken tussen zitten, ik hoop op jullie begrip hiervoor.

Zoals hierboven genoemd zou ik in juni vakantie hebben, maar die was helaas geannuleerd en heb dus die week gewoon gewerkt, natuurlijk wel fijn voor jullie! En ik heb 1 week minder lang zomer vakantie, deze zou zijn van 31 juli tot 17 augustus!

Ik heb de afgelopen tijd ook een aantal scholingen gevolgd, een verkooptraining, een webinar over kindervoeten en een cursus ingroei nagels! allemaal erg leerzaam en op die manier kan ik jullie ook weer beter helpen! Er staat er dit jaar nog 1 op de planning en ik ben aan het rond kijken of ik er nog 1 wil gaan volgen.

Wil jij dus nog graag een afspraak maken, (het gelpolish seizoen is ook weer begonnen) neem dan snel even contact met mij op of maak heel eenvoudig online een afspraak door op het kopje online afspraken en de button maak afspraak te klikken! let dus wel op veel plekjes zijn al weg dus het kan daardoor zijn dat er weinig dagen vrij staan!

Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien en wens jullie ook alvast een hele fijn vakantie toe, ondanks dat het dit jaar allemaal even anders is dan anders moeten we het met elkaar maar het beste ervan maken! En ik weet zeker dat dat iedereen lukt op zijn eigen manier.

Liefs Kim