Kinderfeestjes

Een kinderfeestje organiseren is vaak een hoop geregel, daarom bied ik kinderfeestjes op locatie aan. Je hoeft de deur niet uit, en geen vervoer te regelen! Ook regel ik verder voor alle benodigdheden, het enige wat je hoeft te regelen is wat te drinken en wat te eten en je hebt een gezellige middag/ochtend/avond!

Wat ga ik doen tijdens het kinderfeestje? De kinderen gaan deze middag leren om nagels te lakken, met verschillende kleuren, stickers en glitters! Tussendoor lak ik bij iedereen zelf hun nagels in de kleur die ze zelf mooi vinden en met keuze uit stickers en glitters! Ook zal ik na al het lakken de kinderen leren om een eigen scrub te maken en hun handen te gaan scrubben, daarna in een warm handen badje zodat ze ook weer heerlijk zachte handen hebben. Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen van mij een certificaat met een leuk verrassing tasje!

De duur is ongeveer 2 uur, minimaal 4 kinderen maximaal 10/12 kinderen.

De kosten zijn: € 10,00 per kind exclusief reiskosten, reiskosten zijn € 2,00 voor 10 km, € 4,00 voor 20 km en € 6,00 voor 30 km, is het meer dan 30 km dan komt daar bij iedere 10 km € 2,00 bij op.

Dus ga je binnenkort een kinderfeestje geven, maar heb je nog geen idee wat je wil gaan doen, dan is dit een super leuk, leerzaam en vrolijk kinderfeestje en ook nog eens op locatie!

Neem bij interesse even telefonisch contact met mij op als je graag een kinderfeestje wil organiseren via: 0638970062.

Of stuur een mail naar info@kimmysvoetenhandverzorging.nl