Online afspraken

!!! Let op, vanwege mijn zwangerschap ben ik van februari tot juni met verlof en is het niet mogelijk om dan online afspraken te boeken. Ook na mijn verlof zal dit niet altijd mogelijk zijn omdat ik erg vol geboekt ben met mijn vaste klanten. Wil je toch graag kijken of er een plekje nog vrij is, stuur mij dan een berichtje of bel mij even!!!

Heeft u geen tijd om te bellen, of wilt u niet wachten op antwoord op een berichtje? Maak dan nu heel eenvoudig online een afspraak, binnen een minuut heb jij een afspraak gemaakt, wanneer ik hem bevestigd heb staat de afspraak vast en hoef je het alleen nog maar in uw agenda te zetten! En u krijgt ook nog eens 24 uur van te voren een herinnerings- mail.

Afspraak maken in Wehl? Op donderdag ben ik  2x per maand op de oneven weken werkzaam in Wehl! Hiervoor kunt u alleen telefonische een afspraak maken.

Let op! Kunt u toch niet op de afspraak komen wegens omstandigheden, geef dit dan 24 uur van te voren aan, anders word er een gedeelte van het bedrag van uw gewenste behandeling in rekening gebracht!

Klik op onderstaande button om een online afspraak te maken!