Kimmy’s voet- & handverzorging


Welkom allemaal op de pagina van Kimmy’s voet- & handverzorging

U kunt bij mij terecht voor een pedicure, medische pedicure of manicure behandeling, maar ook voor voet massages, BeautyFeet behandelingen, spa manicure, een gelpolish behandeling, antidruk technieken en orthese stukjes maken. Nagelprothese en nagelbeugels plaatsen! Ook voor een blauwdruk van uw voeten en juist advies kunt u bij mij terecht.

Ik doe mijn werk met veel plezier, en ik hou van gezelligheid maar ook van ontspanning tijdens de behandeling. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten, en bied ook een luisterend oor, zodat ik daardoor de juiste behandeling kan toepassen. Ook vind ik het belangrijk om het juiste advies te kunnen geven, en mijn ervaring te kunnen overbrengen, zodat jullie het vertrouwen in mij krijgen, en we samen voor mooie resultaten kunnen gaan!

Sinds 15 mei 2019 ben ik volledig afgestudeerd voor mijn opleiding en mag ik mij zelf ook medische pedicure noemen! Ik houd ieder jaar cursussen en scholingen bij zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen in de voetverzorging. Ook zal ik zo nu en dan is een hele nieuwe cursus volgen waardoor ik weer een extra behandeling kan aanbieden!

Ik ben werkzaam in mijn salon in Aalten aan de Peperstraat 8. Ook werk ik in een salon in mijn geboortedorp Wehl,  in een oneven week op de donderdag, voor cliënten die niet gemakkelijk naar Aalten kunnen komen. Ook werk ik ambulant in de omgeving tussen Aalten en Wehl in een even week op de dinsdag.

Kimmy’s voet- & handverzorging is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet en staat ingeschreven bij het Krp en de AGB waardoor sommige clienten hun behandelingen vergoed kunnen krijgen.

Hopelijk tot ziens in mijn salon of bij u thuis!