Kim’s voetverzorging


Welkom allemaal op de pagina van Kim’s voetverzorging

U kunt bij mij terecht voor een pedicure, medische pedicure of manicure behandeling, maar ook voor voet massages, BeautyFeet behandelingen,  een gelpolish behandeling voor de voeten. Nagelprothese en nagelbeugels plaatsen! Ook voor een blauwdruk van uw voeten en juist advies kunt u bij mij terecht.

Ik doe mijn werk met veel plezier, en ik hou van gezelligheid maar ook van ontspanning tijdens de behandeling. Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten, en bied ook een luisterend oor, zodat ik daardoor de juiste behandeling kan toepassen. Ook vind ik het belangrijk om het juiste advies te kunnen geven, en mijn ervaring te kunnen overbrengen, zodat jullie het vertrouwen in mij krijgen, en we samen voor mooie resultaten kunnen gaan!

Sinds 15 mei 2019 ben ik volledig afgestudeerd voor mijn opleiding en mag ik mij zelf ook medische pedicure noemen! Ik houd ieder jaar cursussen en scholingen bij zodat ik op de hoogte blijf van alle nieuwe ontwikkelingen in de voetverzorging!

Ik ben werkzaam in mijn salon in Aalten aan de Broekstraat 32. Ook werk ik in een salon in mijn geboortedorp Wehl,  in een oneven week op de donderdag, voor cliënten die niet gemakkelijk naar Aalten kunnen komen.

Kim’s voetverzorging is aangesloten bij de branche organisatie ProVoet/ Procert en staat ingeschreven bij het Krp en de AGB waardoor sommige clienten hun behandelingen vergoed kunnen krijgen.

Per 2021 ben ik een nieuwe uitdaging gestart die ik in 2022 verder voort ga zetten, namelijk cursussen, specialisaties en opleidingen in de branche coaching en speciaal gericht op kindercoach en meisjes/ vrouwen coach. 2022 zal het jaar worden dat ik hier langzaam een eigen onderneming in ga ontwikkelen en het pedicure op een wat lager pitje zet! Mocht er dus vraag zijn voor coaching neem dan ook gerust contact met mij op!

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!